ALLAS.FI
 
Klooritabletit

Lähetä vastaus


Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on PÄÄLLÄ
Hymiöt ovat Käytössä
Katso viestiketjua
   

Laajenna näkymää Katso viestiketjua: Klooritabletit

Re: Klooritabletit

Viesti Kirjoittaja Mie päivämäärä 29.10.2011 15:13

Me käytettiin koko kesä pelkästään klooritabletteja eikä mitään ongelmia veden kanssa. Samaa mieltä edellisen kanssa eli voi suositella ja on nimittäin altaan hoito niin helppoa.

Re: Klooritabletit

Viesti Kirjoittaja Vieras päivämäärä 25.03.2010 12:55

No meillä ne ovat ainakin toimineet hyvin. Raeklooria ollaan vaan käytetty kauden alussa shokkiklooraukseen ja sen jälkeen pistetty klooritabletteja tarpeen mukaan. Välillä ollaan kuitenkin mitattu veden klooripitoisuutta ja ihan hyviä arvoja ovat olleet. Kyllä voin suositella tablettien käyttöä. Yksi tabletti meillä kestää n. 2 - 3 viikkoa riippuen veden lämpötilasta ja uima-altaan käytöstä. Sitten niissä on muitakin hyviä puolia. Niihin on yleensä lisätty kirkastusainetta ja leväntuhoa. Näin se pitää muutenkin veden paremmassa kunnossa.

Klooritabletit

Viesti Kirjoittaja Vieras päivämäärä 24.03.2010 17:49

Onko kellään kokemuksia klooritableteista. Voiko niillä korvata esim. kokonaan raekloorin? Onko tableteissa jotakin huonoja puolia? Muuta huomioitavaa? Kiitos vastauksista.

Ylös

cron