ALLAS.FI
 
Uima-altaan pohja tummuu hetkessä

Lähetä vastaus


Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on PÄÄLLÄ
Hymiöt ovat Käytössä
Katso viestiketjua
   

Laajenna näkymää Katso viestiketjua: Uima-altaan pohja tummuu hetkessä

Re: Uima-altaan pohja tummuu hetkessä

Viesti Kirjoittaja jammi päivämäärä 09.07.2012 16:44

Ok, kiitos! Pohjaimuri jurnuttaa parasta aikaa ja perään heitetään siis levänestoaine. Nyt on vielä altaan mukana tullutta klooria yllinkyllin, mutta pitääpä seuraavaksi kokeilla tuota c-klooria.

Re: Uima-altaan pohja tummuu hetkessä

Viesti Kirjoittaja Vieras päivämäärä 09.07.2012 07:12

Joo kannattaa kokeilla sitä levänpoistoainetta. Se sekoitetaan ämpärissä olevaan veteen, jonka jälkeen se kaadetaan altaaseen. Sitten voi harkita sitä, että vaihtaa esim, 1/3 osaa allasvedestä jos mikään muu ei tunnu auttavan.

Ja liikkeistä saa c-klooritabletteja, joissa on kloori, levänesto ja kirkastusaine samassa tabletissa ja niillä altaanhoito on aika helppoa.

Uima-altaan pohja tummuu hetkessä

Viesti Kirjoittaja jammi päivämäärä 08.07.2012 19:16

Rakennettiin tuossa pari kuukautta sitten Uimarin uima-allas. Aluksi ei saatu klooria sinne lainkaan tarpeeksi ja mittauksessa vesi ei muuttunut minkään väriseksi. Nyt pari viikkoa sitten alkoi altaan pohjalle kerääntyä jotain likaa, mitä ei edes pohjaimuri putsannut vaan kävin koko pohjan pyyhkeellä putsaten läpi, jonka jälkeen vesi oli tummana siitä aineesta. Pientä vihreää levää oli myös altaan kyljessä, mutta nyt alkoi ihmetyttämään myös tuo pohjan aine, onko sekin jotain levää, koska sen määrä lisääntyy ihan parissa tunnissa? Torstaina siivosin altaan ja nyt jo ainetta on pohjalla paljon. Ph oli hieman korkealla eli sitä laskettiin shokkikloorauksen jälkeen. Tämä oli eka kerta kun mittari näytti, että altaassa ylipäätään on klooria. Mitenköhän tuon lian saisi altaasta pois pysyvästi? Levänpoistoainetta ostin myös, mutta vielä ei sen toimivuutta kokeiltu. Purkin kyljessä on myös hyvin epämääräiset ohjeet, mutta miten niissä yleensä mahtaa olla, voiko aineen vaan sekoittaa ämpärissä veteen ja heittää sitten altaaseen?

Ylös