ALLAS.FI
 
Tarviiko imurirobottia ?

Lähetä vastaus


Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on PÄÄLLÄ
Hymiöt ovat Käytössä
Katso viestiketjua
   

Laajenna näkymää Katso viestiketjua: Tarviiko imurirobottia ?

Re: Tarviiko imurirobottia ?

Viesti Kirjoittaja Mertsi päivämäärä 08.03.2023 08:20

Toi zodiac vortex 3 vaikuttaa aika pätevältä eikä hintakaan ole niin paha. Kiitti vinkistä.

Re: Tarviiko imurirobottia ?

Viesti Kirjoittaja hera77 päivämäärä 24.06.2014 20:07

italiassa como järvellä vietettiin viikko. siellä käytössä oli zodiacin vortex 3, joka kiipeää myös siivoamaan reunat ja vesirajan. Olivat kuulemma kokeilleet kolme muutakin roboa ennen tuota, mutta kehuivat tätä ehdottomasti parhaaksi.

itsellä allas tulilla ensimmäistä vuotta ja tuollaisen hankinta mielessä, saksasta saisi reiluun 800 euroon. kulkee epäsäännöllisesti miten sattuu, vortex 4:een saa kuulemma jo kauko-ohjaimen, jolla voi sitä ohjata mihin haluaa. kahden tunnin ajolla luulen että robo hoitaa ihan randomistikin ajaessaan aika hyvin tuon altaan, mutta jos ei niin laittaa toisen kaksi tuntia...
H

Re: Tarviiko imurirobottia ?

Viesti Kirjoittaja Vieras päivämäärä 01.06.2014 12:36

Meillä on ainakin kovassa käytössä imurirobotti joka viikko. Ei mitään mainittavaa pahaa sanottavaa - hyvin on toiminut.

Re: Tarviiko imurirobottia ?

Viesti Kirjoittaja Therezza päivämäärä 11.05.2014 11:35

Haluaisin kuulla tuoreita mielipiteitä allasimuriroboteista...

Re: Tarviiko imurirobottia ?

Viesti Kirjoittaja Vieras päivämäärä 17.01.2014 09:52

Saakohan siihen imurirobottiin ohjelmistopäivityksen, jossa olisi korjattu ko. vika? Kannattaa kysyä neuvoa sieltä liikkeestä mistä robotti on ostettu.

Re: Tarviiko imurirobottia ?

Viesti Kirjoittaja Ansku päivämäärä 07.07.2012 14:48

Mo!
Miten tuon imurirobotin saa kulkemaan koko altaan pohjan säännöllisesti?? Meidän robo seikkailee ihan miten sattuu ja jättää paikkoja käymättä läpi ja saattaa jumittaa johonkin kohtaan pitkäksi aikaa :(

Re: Tarviiko imurirobottia ?

Viesti Kirjoittaja ROBotti päivämäärä 16.08.2011 19:47

Kiitos vastauksista. Pitänee vielä miettiä tota. Kohta kausi taas alkaa ja samoin imurointi joko manuaalisesti tai automaattisesti.

Re: Tarviiko imurirobottia ?

Viesti Kirjoittaja Vieras päivämäärä 19.03.2009 11:33

Altaan imurointi on hidasta ei hikistä puuhaa.Meillä ei ole puita roskaamassa mutta ötököitä menee altaaseen uskomattoman paljon.Varsinkin niitä pitkäjalkaisia "hämähäkkejä".Jos on aikaa päivittäin puolisen tuntia imurointiin niin ei tarvi robottia.

Re: Tarviiko imurirobottia ?

Viesti Kirjoittaja juuso päivämäärä 20.12.2008 12:12

No ostin itse Tuusulasta ACON nimisestä liikkeestä ( http://www.acon.fi ) tuollaisen robotin ja kyllähän se auttaa asiaa niin paljon että en vaihtaisi pois. Jättää robotin pariksi kolmeksi tunniksi altaaseen kun käy vaikka kaupassa ja palaa takaisin niin allas on tyhjä - sopii ainakin meidän perheelle

Tarviiko imurirobottia ?

Viesti Kirjoittaja ROBotti päivämäärä 01.09.2008 07:28

Tarkoitus olisi rakentaa nyt kesällä uima-allas ja myöhemmin kattaa se. Mietin nyt, että kun imurirobotit ovat aika kalliita, niin onko imuroinnista niin paljon vaivaa, että kannattaa hankkia kallis robotti. Allas ei edes roskaannu sitten paljon kun se on katettu. Taisinkin jo vastata itse itselleni, mutta jos jollakin on joitakin kommentteja tähän liittyen, niin ne otetaan kiitollisena vastaan.

Ylös